Pentru timpul răcoros de toamnă, Maestro Fm ştie un remediu perfect de a-ţi încălzi frumos sufletul!
Oferim o invitaţie pentru 2 persoane la opera excepţională Madama Butterfly de Giacomo Puccini, din data de 5 noiembrie, ora 16.00.

Despre operă:

„Madame Butterfly s-a născut la Torre del Lago, după ce compozitorul se documentează cu temeinicia ce-l caracterizează asupra intonaţiilor muzicii orientale; primeşte de la cîntăreaţa Sada Yacco, aflată tocmai la Milano, cîteva melodii nipone autentice şi comandă de la Tokyo imprimări mecanice de muzică populară. Niciodată Puccini n-a lucrat cu mai multă plăcere, prelungind intenţionat compunerea fiecărei scene, pentru ca să nu fie silit să se despartă prea curînd de subiectul care îi cucerise imaginaţia. Madame Butterfly crează impresia unui discurs liric neîntrerupt, simplu şi unduitor, căruia armoniile fluide, transparente şi delicate, îi conferă o notă de poezie adevărată”.

Acţiunea se desfășoară la Nagasaki, Japonia, la începutul secolului XX.


“Puccini nu cântă niciodată bucuria deplină, dar cântă mereu aspiraţia către această bucurie, speranţa care lasă să se bănuiască imensa forţă a sufletului omenesc de a rezista dezamăgirii.”

-George Sbârcea

Pentru a participa la concurs, trebuie:

– Să inviţi 2 prieteni să dea like paginii de facebook Maestro Fm;

– Să ne laşi în comentarii piesa preferată difuzată la Maestro Fm.

 

Câştigătorul va fi anunţat vineri, 3 noiembrie, ora 17.00.

Succes! 🙂

 

 

Comentează

comentarii

[xyz_lbx_default_code]