Synops este un freelancer, programist. Nu îi plac oficiile. Fiindcă dispune de foarte puţin timp liber de la lucru şi muzică, se străduie să se distreze la maxim. A început să simtă muzica de la 14 ani, anume atunci a hotărât să-şi facă o nouă prietenă – chitara, iar apoi primul său live band. Au urmat al doilea şi al treilea. După ce ultimul s-a destrămat, Synops a hotărît să facă muzica de sinestătător şi să nu depindă de nimeni. Compunea muzică şi a început să apară tot mai des cu concerte în cluburile underground din Chişinău.

Vrea să transmită percepţia proprie a frumuseţii şi sentimentele sale, să facă ascultătorul să simtă ceea ce simte el.

Synops iubeşte glitch hop-ul şi absolut tot ce ţine de glitch-uri. Îi place dubstep-ul pentru sunetele complexe, drum’n’bass –ul pentru dinamică şi sunet, retrowave-ul pentru nostalgie şi adoră psychill-ul pentru starea cosmică pe care o oferă acest stil.

Pentru Maestro Fm va mixa în mare parte chillstep. Maestro îl atrage prin posibilitatea de a aduce prin intermediul muzicii un pic de căldură în viaţa rece a chişinăuenilor.

Consideră că fiecare zi este o variantă alternativă a viitorului, în fiecare clipă se schimbă totul, se schimbă lumea înconjurătoare. Preferă să facă ceea ce îi aduce fericire şi trăieşte clipa la maxim.

Comentează

comentarii

[xyz_lbx_default_code]