Stefan Rusconi – pian, vocal
Fabian Gisler – contrabas, vocal
Claudio Struby – tobe, vocal

Acest trio înființat în urmă cu șapte ani a reușit să creeze un sunet armonios, cu trăsături specifice limbajului artistic propriu.
Piesele lor interpretate de vocile excepționale al membrilor formației îmbină peisaje sonore cu tehnica instrumentală plină de surprize.
Fiecare compoziție alcătuita în baza unui ritm impetuos, combinat cu linii melodice de jazz sau art-rock contemporan, devine o perfecta operă de artă modernă.
Muzicieni au susținut peste 250 de concerte în Europa și Asia, în țări precum: Elveția, Germania, Austria, Spania, Franța, Italia, Suedia, Malaezia, Indonezia, China și Coreea. Și-au câștigat mii de admiratori în lumea întreagă.
Grupul a editat patru CD-uri la casele de discuri independente din Elveția, și la Sony Music în Germania. Grație sensibilității lor artistice, au colaborat cu artiști de renume așa ca Pipilotti Rist, Diana Scheunemann, colectivul „Zweihundfilm.”
În 2011 Stefan Rusconi, pentru albumul „It’s a Sonic Life”, a fost decorat la concursul elvețian „ECHO” în categoria „Cel mai bun Instrumentalist – Pian”. În colaborare cu grupul cineaștilor Winterthurer, Rusconi a lansat un video clip „One Up Down Left Right”. Acest videoclip a fost prezentat în cadrul a numeroase festivaluri de film și a câștigat Premiul publicului, precum și un Premiu special al Juriului la Festivalul de Film Solothurner 2010.
Clipul „The Destroyed Room” a luat un Premiu al Juriului la festivalul de film Solothurner 2011. Ultimul clip „Alice in the sky” a fost distins ca „Cel mai bun clip video Elvețian” la festivalul Solothurner în 2013.

Comentează

comentarii

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

[xyz_lbx_default_code]