Iulia Novikova alias Nilla Vanilla şi-a pus numele scenic în cinstea prăjiturilor de vanilie pe care le iubeşte foarte mult!

Iulia este marketolog de profesie şi om de creaţie în suflet. Din copilarie a îndrăgit muzica şi deranja vecinii cu piesele de diferite genuri şi ritmuri care mereu sunau în boxe la volum maxim. A înţeles din copilărie că muzica sună în interiorul ei şi  este pentru Nilla Vanilla o continuare a gîndurilor şi emoţiilor . Iubeşte track-urile instrumentale, nu iubeşte cuvintele. Ea percepe armonia ,  melodia şi ritmul ca fiind nişte cuvinte, care spun multe fără explicaţii.

Odată ce a crescut, Iulia a hotărît să îşi realizeze visul şi să începe să studieze muzica, profesia de dj şi compozitor. A făcut studiile la academia “Action DJ Academy” , unde a învăţat să opereze cu aparatele Pioneer , să mixeze pe vinyl şi a trecut prin multe ore de studiu , multe examene, şi foarte multă muncă.

În Moldova a avut marele noroc să devină parte a unei echipe excepţionale, care se axează pe beat-uri abrupte şi muzică underground.  În cadrul diferitor proecte la care a participat, a mixat în stilurile Ragga Jungle, Break beat, DnB , Prog-Psy-Trance.

Cel mai mult , din stiluri o atrag:  Deep techno,Techno, Deep house, Downtempo, Chillout şi  Ambient.
În viitorul apropiat şi-ar dori să mixeze Electro Jazz & Swing pe vinyl.

 

Comentează

comentarii

[xyz_lbx_default_code]