Cântărețul canadian Michael Bublé, care este căsătorit cu actrița argentiniană Luisana Lopilato, a anunțat că renunță la carieră după ce fiul său, Noah, a fost diagnosticat cu cancer la ficat, potrivit Mirror.

Michael Bublé: „Este ultimul interviu”

Cântărețul este vizibil afectat de problemele de sănătate ale fiului său. Michael Bublé a anunțat că interviul acordat recent celor de la Daily Mail este ultimul și că s-a săturat de narcisismul celebrităților: „Nu mai suport situația. Narcisismul celebrităților. Este ultimul meu interviu. Mă retrag”, a declarat artistul care a vândut 75 de milioane de albume și a câștigat numeroase premmy Grammy si Juno.

Michael și Luisana Lopilato au 3 copii împreună: Noah de 5 ani, Elias de 2 ani și Vida născută acum 2 luni. Cântărețul Michael Buble și-a anunțat retragerea și a dezvăluit că „nu îl mai ține stomacul” pentru faimă, după ce fiul său, Noah, a fost diagnosticat cu cancer la ficat. În ceea ce el a numit „ultimul interviu”, artistul a declarat că nu mai vrea să audă de faimă și anxietatea care vine de la sine atunci când e pe scenă: „Am vrut să mor atunci când am auzit că Noah este bolnav”, a mai spus Michael Buble, potrivit Mirror. Noah, în vârstă de 5 ani, este în remisie, însă lupta pe care acesta a dus-o pentru a învinge cancerul a fost una extrem de grea.

Comentează

comentarii