Ascultăm muzică când suntem triști, când suntem veseli, la petreceri, în drum spre serviciu și în multe alte împrejurări. Muzica face parte din viața noastră dar ceea ce nu știi este că alegerile tale muzicale spun foarte multe lucruri despre ce fel de persoană ești.

Jazz
Jazz-ul și blues-ul sunt deseori sunete liniștitoare care au un înțeles ce reflectă personalitatea celor care ascultă acest gen. Efectul sunetelor este subiectiv și deschis interpretărilor bazate pe starea sufletească a celui care ascultă muzică.

Dacă jazz-ul este genul pe care îl preferi atunci ești o persoană deschisă, grijulie și creativă. Ești o gânditoare care apreciază complicațiile vieții și te bucuri de frumusețea nuanțelor. Ai o personalitate artistică și intuiția este cea care te face să ieși în evidență.

 

Pop
Muzica pop este optimistă și menită să ridice spiritele. Este creată pentru a agita emoțiile ce stau latente în tine. Dragostea ta pentru muzica oop indică o personalitate spirituală, în căutarea unor noi aventuri.

Dacă pop este genul tău, atunci ești o persoană căreia îi plac provocările și să experimenteze lucruri noi în fiecare zi. Îți place să cunoști oameni noi, să petreci timpul cu ei și să te distrezi.

Hip-Hop
Hip-Hop-ul a pornit ca o revoluție mai mult decât un gen muzical. Este puternic, îndrăzneț și vorbește despre viață. Dacă genul tău preferat este acesta, atunci ești o persoană care este activă social și prezentă în viața celor din jurul tău. Ești o persoană care se conectează cu ușurință cu ceilalți și știi de ce anume este nevoie pentru a lăsa o amprentă asupra lumii.

Rock
Muzica rock este asociată cu experințe din viața reală. Acest gen oferă o perspectivă asupra realității iar sunetele se amestecă pentru a crea magie pentru ascultători. Dacă alegi rock-ul atunci ești o persoană atașată de sinele tău interior. Ești contemplativă, prietenoasă. Ai încredere în tine, iar încrederea în abilitățile tale este cea care te duce mai departe.

Clasică
Muzica clasică este una dintre cele mai vechi forme ale muzicii ce a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului. Dacă aceasta este muzica ta preferată, atunci ești o persoană cu o înclinație naturală către conversații sincere și naturale. Nu poți sta nepăsător când vezi nedreptăți și crezi în binele suprem.

Heavy Metal
Pentru mulți oameni acest gen este doar zgomot, însă există o legătură inerentă între sunetele pe care le creează. Contrar a ceea ce majoritatea presupun, fanii de heavy metal sunt oameni tandri cu o inimă mare. Sunt iubiți generoși și poți conta pe ei să rămână calmi în cele mai dificile situații. Dacă heavy-metal este muzica ta ești o persoană fermecătoare ce se ascunde sub o mască.

Muzica Dance Electronică
Muzica electronică dance este o formă relativ nouă a muzicii ce a apărut pentru a satisface nevoile oamenilor ce doresc să se piardă printre aburi, chiar și pentru un scurt moment. Dacă aceasta este muzica ta, atunci ești o persoană extrovertită căreia îi place să fie rebelă din când în când. Ai o personalitate brută, ce muncește mult pentru a ajunge cineva.

Tu ce muzică asculţi?

 

sursa: unica.ro

Comentează

comentarii