“Who you are”, melodia lui Mihail, a fost pe primul loc în topul difuzărilor din Italia, având sute de mii de ascultări pe Spotify. Anul acesta, artistul a primit Discul de Platină din partea FIMI (Federazione Industria Musicale Italiana).

 

Anul 2018 a fost un an plin de realizări pe plan internațional pentru Mihail: a dominat topurile din Italia, finalul anului găsindu-l pe artist pe primul loc în topul celor mai difuzate piese internaționale cu single-ul „Who You Are”.

Tot datorită succesului acestei piese a primit și trofeul „Top of the Top” în cadrul Festivalului Șopot din Polonia, iar în luna decembrie Mihail a fost invitat să cânte în cadrul prestigiosului concert anual de Crăciun de la Vatican.

„Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesă din 2017, consolidându-i poziția artistului în industria muzicală autohtonă. Este primul single în limba engleză semnat Mihail, care a devenit faimos datorită piesei “Mă ucide ea”, a doua cea mai ascultată piesă din 2016.

În toamna lui 2018, Mihail a lansat “End of Summer Session”, o sesiune live în care artistul împărtășește o parte din noile piese care arată o altă direcție artistică. Setlistul conține melodiile “Intro”, “Dorul mă ia”, “Guess It’s On You” și “Slow Train”. “Dorul mă ia” a fost lansată ca single oficial în luna noiembrie a anului trecut.

Sursa: infomusic.ro

 

Comentează

comentarii

[xyz_lbx_default_code]