Maestro FM împreună cu prietenii de la Mc Donald’s lansează în parteneriat cu Muz FM și Publika FM una dintre cele mai faine campanii din țară. Și nu glumim! Ți-am pregătit băuturile sezonului în ediție nelimitată. Fie că ești iubitor de cafea sau ceai, fii atent pentru că o să-ți placă ce facem.
Din 28 octombrie, ascultător de Maestro FM, Muz FM și Publika FM, expediază un SMS la numărul scurt 3838 cu Codul Cheie pe care-l prinzi pe frevență, atunci când auzi semnalul sonor “I’m lovin’ it” și ia-ți cafeaua sau ceaiul de la McDonald’s gratis ! Ai 5 minute să faci asta, iar dacă nu ai reușit, oricum ai o cafea sau un ceai la orice comandă, de la McDonald’s. Vezi cât e de simplu ? Ai trimis SMS-ul, ai primit codul și mergi să-ți servești băutura preferată în orice restaurant McDonald’s din țară.
Și asta nu e tot, evident. SMS –ul te înscrie automat în MAREA FINALĂ de Crăciun, cu premii speciale de la McDonald’s !
Mc_SMS

REGULAMENTUL
cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfăşurare a
Campaniei „McSMS”

26 octombrie 2015 mun. Chişinău

Articolul 1. GENERALITĂŢI
“Radio Media Group” S.R.L., fondatorul Posturilor de radio “Muz FM”, „Maestro FM” si „Publika FM”, persoană juridică moldovenească, cu sediul la adresa: str. Ghioceilor, nr. 1, mun. Chişinău, MD-2008, Republica Moldova, în persoana Directorului General Dna Victoria BUCĂTARU, care activează în baza Statutului, și „I.M. FOOD PLANET RESTAURANTS S.R.L.” , în persoana Directorului General GHENADIE SANDUTA , care activează în baza Statutului, denumite în continuare „Organizator”, a întocmit şi a stabilit prezentul Regulament cu privire la ordinea, condiţiile şi regulile de desfăşurare a Campaniei „McSMS”, la posturile de radio “Muz FM”, „Maestro FM” si „Publika FM”, pe teritoriul Republicii Moldova.
1.1. Regulamentul Oficial al campaniei „McSMS”, este întocmit şi va fi făcut public prin publicarea pe site-urile www.radiomediagroup.md şi www.mcdonalds.md

1.2. Participanţii la Campania sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament oficial, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare “Regulamentul”).
1.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau completa prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după aducerea acestora la cunoştinţa publicului prin publicarea pe site-ul www.radiomediagroup.md şi www.mcdonalds.md

Articolul 2. OBIECTUL
Campania „McSMS”, conform prezentului Regulament, la postul de radio “Muz FM” „Maestro
FM” si „Publika FM”, reprezintă o campanie interactiva.

Incepand cu 26 octombrie, ascultatorii Muz FM, MAESTRO FM si PUBLIKA FM vor fi indemnati sa expedieze un SMS cu un COD CHEIE (cod unic din 5 caractere generat in mod aleatoriu) atunci cand vor auzi in emisia posturilor de radio mentionate mai sus, promoul campaniei, insotit de semnalul sonor “I’m lovin’ it”, in cadrul calupurilor unice TRA. Promourile vor fi difuzate in fiecare zi la orele: 7:55, 8:55, 12:55, 17:55, 18:55. “Gate” se va numi perioada de acceptare a mesajelor si va fi setata la 5 minute pentru fiecare calup publicitar.

*Fiecare ascultator inregistrat prin COD ANUNTAT IN EMISIE la numarul scurt de SMS 3838 primeste un mesaj de TIP1 sau de TIP2 pe telefonul mobil, mesaj cu care se apropie la orice restaurant McDonald’s unde primeste o cafea 200 ml sau ceai 200 ml, absolut gratuit (mesaj TIP1) sau la orice comanda (mesaj TIP2).
 La fiecare spot, codul anuntat in emisie va fi schimbat (5 spoturi distincte zilnic)
 Participantii care vor expedia SMS-uri in intervalul de timp ramas din fiecare ora de concurs vor fi acceptati printr-un mesaj distinct fara cod in vederea participarii tuturor celor inregistrati la 3 Quiz-uri zilnice desfasurate in direct la postul de radio MUZ FM, dar si pentru participarea acestora la “MAREA FINALA”.
 Numarul scurt de SMS – 3838 (numar cu tarif special, taxa 2 lei TVA Inclus.)

 Raspunsuri SMS, pentru cei care se inregistreaza in concursul “McSMS”:
• Raspuns-Gate 5 minute (TIP1): Felicitari! Primești o cafea sau un ceai din partea casei în orice restaurant McDonald’s Moldova. Cod activ – …
• Raspuns-Non-Gate (TIP2): Te-ai inscris la campania McSMS. Ai o cafea/ceai din partea casei la orice comanda la McDonald’s Moldova. Cod activ – ***** Info:radiomediagroup.md

*castigatorii, detinatori de cod pentru ceai sau cafea gratuita, isi vor putea ridica premiul de la orice restaurant McDonald’s in decurs de 7 zile calendaristice de la primirea codului prin prezentarea acestuia lucratorului de la casa de marcat.
*participantii care expediaza mai multe sms-uri in-gate si non-gate primesc un singur mesaj de TIP1 in 24 de ore, iar toate mesajele expediate ulterior primesc raspunsuri de TIP2.
* indiferent de mesajul de raspuns primit de participant la Campanie, in temeiul conditiilor enuntate mai sus (TIP1 sau TIP2) fiecare participant la Campanie obţine automant contentul mobil promo al Campaniei, expediind un SMS la numărul scurt 3838 (tarif special 2,00 MDL inclusiv TVA pentru RM). În afară de contentul mobil promo obţinut, consumatorul va fi înregistrat ca participant la extragerea premiilor Campaniei şi va fi informat despre câştig printr-un mesaj SMS.
*numărul scurt 3838 este valabil pentru toţi operatorii mobili din RM: Orange, Moldcell, Unite. Tarificarea abonaţilor pentru mesajele SMS expediate la numărul scurt 3838 va fi efectuată de către operatori, fără participarea Organizatorului.

QUIZ-ul “McSMS”:
In fiecare zi, de luni pana vineri, de 3 ori pe zi, in spatiile de maxima audienta la MUZ FM si anume:
 MUZELE DIMINETII – de la 7:00 la 10:00
 MUZ SELECTOR – de la 10:00 la 13:00
 MUZ ALERT – de la 15:00 la 19:00
va fi organizat cate un concurs-victorina. Ascultatorii inregistrati prin SMS la Campania McSMS, vor fi selectati prin intermediul random.org in mod absolut aleatoriu. Animatorii postului de radio MUZ FM, vor telefona ascultatorii inregistrati in concurs, selectati in mod aleatoriu, oferindu-le cate o intrebare cu variante de raspuns despre: istoricul, meniul, traditiile McDonald’s etc. In cadrul acestor 3 concursuri zilnice, delimitate cu semnale de concurs si semnal sonor “Ora cu Plasare de Produs” ascultatorii care vor raspunde corect vor primi meniuri gratuite la McDonald’s.
 Lunar vor fi oferite 60 de meniuri speciale de la McDonald’s.
*Meniul include: Sandwich Hamburger, Cartofi porție mică, Băutură răcoritoare 250 ml la alegere dintre Coca-Cola, Fanta, Sprite.

“MAREA FINALA”
“Marea Finala” de Craciun, cu premii speciale, organizata in randul tuturor participantilor la campanie, inregistrati la McSMS incepand cu data de 26 octombrie.
*Lista premiilor din cadrul “Marei Finale” va fi ulterior publicata pe pagina www.radiomediagroup.md şi www.mcdonalds.md

Articolul 3. ORGANIZAREA
3.1. Organizatorul poartă toată răspunderea faţă de participanţi, ce ţin de organizarea şi desfăşurarea Campaniei, în conformitate cu condiţiile prezentului Regulament.
3.2. Organizatorul de sine stătător:
3.2.1. Ia decizii de organizare a Campaniei „McSMS” , în conformitate cu prezentul Regulament. Publică prezentul Regulament şi-l aduce la cunoştinţa participanţilor pe calea anunţării publice în reţeaua Internet, pe site-ul www.radiomediagroup.md şi www.mcdonalds.md în condiţii de ofertă publică; dar şi în cadrul altor materiale promoţionale.
3.2.2. Îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba pe parcursul derulării Campaniei prezentul Regulament, dar nu înainte de a anunţa publicul prin intermediul paginii de internet www.radiomediagroup.md dar şi www.mcdonalds.md.
3.2.3. Până la începerea Campaniei „McSMS”, în conformitate cu prezentul Regulament, determină ordinea, condiţiile şi termenii începerii Campaniei „McSMS”
3.2.4. În caz de necesitate, atrage experţi pentru pregătirea, întocmirea şi aprecierea documentelor necesare.
3.2.5. Aprobă altă documentaţie necesară.
3.3. Acordă Participanţilor diverse premii/cadouri, în limitele prezentului Regulament.
3.4. Campania se desfăşoară începând cu 26 octombrie 2015, “Radio Media Group” şi I.M. FOOD PLANET RESTAURANTS S.R.L.”, îşi rezervă dreptul de a modifica durata Campaniei. Orice modificare a duratei Campaniei se va face cu respectarea principiului de prealabilă informare a publicului prin intermediul paginii de internet www.radiomediagroup.md dar şi www.mcdonalds.md.
3.5. Participantul la Campania „McSMS” prin prezentul Regulament, este în drept:
3.5.1. să participe sau să nu participe la Campania „McSMS” în conformitate cu prezentul Regulament.
3.6. Participarea la Campania „McSMS”, ce se referă la prezentul Regulament, de către participanţi constituie o acţiune neobligatorie şi absolut voluntară din partea participanţilor. Organizatorul în nici un mod, prin acţiuni evidente sau ascunse, nu obligă şi nu forţează participanţii să participe la Campanie.
3.7. Participantul la Campania „McSMS” conform prezentului Regulament, este obligat să respecte întocmai toate condiţiile şi regulile de desfăşurare a Campaniei, stabilite în prezentul Regulament.

Articolul 4. REGULILE DE DESFĂŞURARE
4.1. Regulamentul Campaniei este public pe toata durata desfăşurării Campaniei şi poate fi consultat gratuit online de către toţi cei interesaţi prin accesarea paginii internet www.radiomediagroup.md şi www.mcdonalds.md.
4.2. Fiecare participant are dreptul să expedieze SMS-uri de participare, cu COD din 5 caractere auzit la MUZ FM, MAESTRO FM, PUBLIKA FM in emisie, la numărul scurt „3838” şi să se înregistreze în campania „McSMS”, de câte ori doreşte.
4.2.1 SMS-urile sunt permise pentru toţi abonaţii reţelelor Orange, Unite şi Moldcell.
4.2.2 Costul unui sms este de 2 lei (TVA Inclus)
4.3. DESFĂŞURAREA CAMPANIEI:
4.3.1. Desemnarea câştigătorilor campaniei se va desemna conform prezentului Regulament, în baza mecanismului campaniei.
4.3.2. Rezultatele vor fi consemnate într-un proces-verbal, ce va fi ulterior făcut public prin intermediul paginii internet www.radiomediagroup.md şi www.mcdonalds.md. În cadrul campaniei nu pot participa persoanele care nu au vârsta de până la 18 ani.

4.6. Condiţiile prezentului Regulament Organizatorul le aduce la cunoştinţa Participanţilor pe calea anunţării publice, prin intermediul plasării pe site-ul www.radiomediagroup.md şi www.mcdonalds.md sub formă de ofertă publică, şi vor fi accesibile Participanţii pentru familiarizare 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, pe tot parcursul desfăşurării Campaniei, indicate în prezentul Regulament.
4.7. În cazul în care Participantul întreprinde orice acţiuni sau face încercări de a întreprinde astfel de acţiuni:
4.7.1. Care încalcă legislaţia în vigoare a Republicii Moldova;
4.7.2. Participantul încearcă să comită şi comite careva acţiuni frauduloase;
4.7.3.Participantul întreprinde careva acţiuni contrare politicii comerciale a Organizatorului;
4.7.4. Participantul întreprinde careva acţiuni care total sau parţial nu corespund condiţiilor prezentului Regulament.
Atunci, în acest caz, Organizatorul are dreptul imediat, fără careva preîntâmpinare, temporar sau total să-l excludă pe participant, până la înlăturarea completă a unor astfel de acţiuni sau încercări de acţiuni din partea Participantului.

Articolul 5 SPRIJINUL MATERIAL
5.1. Mijloacele utilizate pentru Campanie, conform prezentului Regulament, sunt alocate de însuşi Organizator din venitul propriu.
5.2. Organizatorul nu este răspunzător de plata impozitele/taxelor sau a altor obligaţii fiscale legate de premiile oferite, acestea fiind exclusiv în sarcina fiecărui câștigător.

Articolul 6 LIMITELE RESPONSABILITĂŢII ORGANIZATORULUI
6.1. Nu pot participa la Campanie angajaţii şi/sau colaboratorii Organizatorului, ai companiilor partenerului general implicat în organizare precum şi persoanele afiliate ale acestora până la gradul III de rudenie.
6.2. Organizatorul, în vederea desfăşurării campaniei, prelucrează datele personale ale participanţilor, în conformitate cu Legea cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Prin participarea la campanie, participanţii îşi dau în mod explicit şi expres acordul ca numele, numărul de telefon să fie procesate şi arhivate într-o baza de date.
6.3. De asemenea participanţii îşi confirmă acordul ca parte din aceste date să fi folosite în alte acţiuni promoţionale viitoare ale Organizatorului, conform prezentului Regulament, şi ca aceasta informaţie să fie făcută publică în timpul emisiunilor radio la postul de radio Muz FM, Maestro FM si Publika FM sau al unor activităţi de promovare a Campaniei, participanţii confirmând în mod neechivoc acordul în acest sens prin simpla înscriere la Campanie şi prin acceptarea fără rezerve a prevederilor prezentului Regulament.
6.4. Organizatorul îşi asuma dreptul de a păstra toate înregistrările recepţionate, care nu contravin prezentului Regulament.
6.5. Participantul nu are dreptul de a-şi retrage înregistrarea de participare în timpul desfăşurării Campania „McSMS” conform prezentului Regulament.

ORGANIZATORI

“Radio Media Group” SRL
Adresa: str. Ghioceilor, nr. 1, mun. Chişinău
mun. Chişinău, Republica Moldova
Victoria BUCĂTARU
Director General

IM „Food Planet Restaurants” SRL
Adresa : MD-2012, mun. Chisinau, Bd. Stefan cel Mare si Sfint 134/1
GHENADIE SANDUTA
Director General

Comentează

comentarii

[xyz_lbx_default_code]