Este unul dintre cei mai străluciți pianiști ai timpului nostru și o stea a Internetului cu peste 500 de milioane de vizionări! Peter Bence este înscris în Cartea Recordurilor Guinness, ca pianist recordman – 765 clape pe minut. Celebrul pianist Peter Bence va susţine un concert extraordinar, la Chişinău, pe 15 noiembrie, la Teatrul de Operă şi Balet Maria Bieşu.

Peter Bence și-a început cariera la vârsta de patru ani, devenind o adevărată descoperire în lumea muzicii. În prezent, Peter este un pianist remarcabil, compozitor, autor de piese și producător de muzică. Din anul 2012, Peter a început să concerteze prin America, Canada, Europa și Asia. El scrie muzică pentru diferite posturi de televiziune, filme, teatru, scurtmetraje și documentare, precum și melodii pentru artiștii populari.

Anul trecut, acesta a evoluat în 20 de țări și a deschis concertul BBC Proms din Hyde Park pentru 50 de mii de invitați. Versiunea sa iscusită la pian a celebrei piese „Bad” de Michael Jackson, combinată cu melodia „Smooth Criminal”, l-a făcut faimos în întreaga lume. În primele zece zile, 13 milioane de persoane au vizionat acest videoclip pe You Tube, iar alte 200 de mii de internauţi l-au urmărit pe Facebook.

Comentează

comentarii