Maestro FM are grijă de ascultătorii săi, de aceea alege cu grijă toate recomandările muzicale dar şi a evenimentelor la care aceştia să meargă.

De aceea, ne-am gândit că poţi petrece o seară de neuitat pe 25 Septembrie, atunci când pentru prima dată la Chişinău va evolua trupa franceză TRISOMIE 21, alături de trupele invitate pe care deja le cunoşti bine: Cosmos în Buzunar şi The Wax Road.

Să le facem tuturor o mică prezentare:

TRISOMIE 21 este o trupă din Franţa, de muzică Cold Wave, fondată de fraţii Philippe și Hervé Lomprez, în anii ’80.

COSMOS în BUZUNAR este un proiect muzical independent care s-a născut acum doi ani, şi care veni cu o muzică mai puțin obișnuită, cu o muzică experimentală, deosebită. Tinerii au drept scop să creeze o atmosferă plină de energie și dispoziție, aceştia fiind pasionați de sunet și de extragerea acestuia din diverse instrumente muzicale;

Fiind originari dintr-un oraș mic din Republica Moldova, Dan Timofei (Voce / Chitară solo) și Victor Ceban (Tobe) au mers la singura școală de muzică din localitate. Mai târziu acolo l-au întâlnit pe Ion Tiuticov (Chitară ritm) iar după absolvire au făcut cunoștință cu Cristi Budac (Chitară bass) și împreună, pe 1 decembrie 2013, au format trupa The Wax Road.

Sunetul trupei îmbină elemente din hard rock, modern blues rock, garage rock, stoner rock și psychedelic rock. Albumul de debut ”Rambler in the dark” a fost lansat pe 1 decembrie 2016 și conține single-urile ”Let Me Feel”, ”Do Things Right” și ”Midnight Girl”.

Ţi-am făcut poftă de concert şi dans?
Atunci ia-ţi bilet aici: https://goo.gl/ge9158

“>

Comentează

comentarii

[xyz_lbx_default_code]